Harmónia-Egység Stúdió

A HÉT GONDOLATA:

"Az autód nem azért van, hogy üvegkalickában tartsd látványosságként. Arra szolgál, hogy gyorsan és biztonságosan elszállítson oda, ahova menni akarsz. Testednek is e földi utazás célját kell szolgálnia. Hogy hova tartasz? Nem a temetőbe. Van nemesebb dolgod is, mint a halál. Meg kell ismerned saját valóságodat, mielőtt meghalsz, és bele kell olvadnod e hatalmas örömbe. Egyél annyit, hogy tested jó állapotban tartsd, és e testet használva fedezd fel a Valóságot, Istent. Amíg itt időzöl a földön, szenteld minden pillanatodat jámbor, kegyes cselekedeteknek, és szent gondolatoknak."

(Sri Sathya Sai Baba)

FAT akkreditációs szám: AL 1732 - Nyilvántartási (OKÉV) szám: 01-0531-06

 

Tisztelt Hölgyem, Kedves Uram!

 

 

Szeretettel köszöntöm abból az alkalomból, hogy itt, ezen az oldalon találkozunk.
Bányai Edit vagyok.
Okleveles kineziológus, kineziológiai facilitátor az amerikai Three In One Concept, a "One Brain" módszer oktatója, az Etherikos International School végzett hallgatója. Mottómat Hamvas Bélától vettem:

 

 

"A tudás csak akkor válik fénnyé bennünk, ha átadjuk."


Célom, hogy segítsek másoknak is megtalálni önmagukat, beteljesíteni vágyaikat.

Az élet, folyamatos változás. Ha a változásnak ellenállunk, akkor is megtörténik a változás, csak a testen belül. Ezt nevezzük betegségnek. A betegség lehetőség, hogy a tudatalatt rögzült félelemmintáinktól megszabadulhassunk. Nehéz beismerni, hogy a félelmet, a fájdalmat mi teremtettük a téves reakcióinkkal és gondolkodásunkkal, tudattalanul.
Így válunk a félelemmel és a fájdalommal eggyé, és ez válik az életünk további részében mozgatórugónkká.
A felismerésig hosszú út vezet, ami megtanít bennünket arra, hogy felelősséget vállaljunk gondolatainkért és cselekedeteinkért. A felismerés az igazi megbocsátás önmagunk számára, ez fordítja meg a kulcsot lelkünk zárjában, hogy tudatosan döntsünk önmagunkkal, életünkkel kapcsolatban.
Mindenkinek lehet segíteni, aki hajlandó, hogy változzon és nyisson önmaga felé, felismerve a saját szükségleteit, megengedje magának az "áhított jövőt" megvalósítani.

SZÁNDÉKOM az, hogy TÁRSA legyek ennek az útnak a kezdetén, hogy segíthessek Önnek és szeretteinek abban, hogy ki tudjanak teljesedni ebben a folyamatosan változó világban.
Az élet minden területén - családban, munkájában, kapcsolataiban - IGAZI ÖNMAGUKAT adhassák.
Életünket mi magunk irányítjuk, csak az történik velünk, amit mi teremtünk.
Ne hibáztassunk mindig másokat, a sorsot vagy a csillagokat a problémáinkért.

 

Ideje, hogy életünk irányítását tudatosan a saját kezünkbe vegyük.


Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon fel: Bányai Edit 06 30 295 7727 vagy küldjön e-mailt: edit.banyai@esp90.hu