Harmónia-Egység Stúdió

A HÉT GONDOLATA:

"Semmi sem nehéz annak, aki szeret."

Chiaravallei Szent Bernát

FAT akkreditációs szám: AL 1732 - Nyilvántartási (OKÉV) szám: 01-0531-06

A Delphoi jósda felirata:"Ismerd meg önmagadat és valósítsd meg a legjobbat"


Évezredek óta buzdítja az embereket arra, hogy felismerjék az összefüggést személyiségük mélyebb rétegei és sorsuk alakulása között. Ha megismerjük valódi szükségleteinket és adottságainkat, jobban tudunk az emberi mivoltunkból fakadó törvényekhez alkalmazkodni. Azt nevezik bölcsnek, aki ennek a képességnek a mestere.
A Jung-i pszichológia integrálta a humanisztikus irányzatok gyakorlatias módszertanát, foglalkozik a kollektív tudattalannal, a szimbolikával és az archaikus kapcsolatokkal. Ez az alapja a társasjátékoknak.
 
A játékban résztvevők élethelyzetük egy aktuális problémájára kaphatnak választ a játékvezető segítségével. Egy olyan problémát tárnak fel a játék során, amelynek a megoldása kihívás elé állítja őket a mindennapjaikban az életük különböző területein.
Megvizsgálják azokat a tudatalatti mintákat, amelyek a különböző élethelyzetekben befolyásolták őket. Négy szinten történik ez: fizikai, érzelmi, mentális és szellemi szinten.

A megélt fájdalmas élettapasztalatainkat a tudattalan mélyére "száműzzük", hogy megvédjük magunkat a következő félelemtől és fájdalomtól. Ez lesz a jövőnk és életszemléletünk alapja.
A játék segítséget nyújt a kreativitásunk működésében, a választásaink meghozatalában, akár magánéletbeni, akár munkahelyi problémáink vannak.
Megerősíti az önbecsülésünket és az önbizalmunkat, hogy bölcsen és tudatosan tudjuk meghozni a döntéseinket anélkül, hogy önmagunkat áldozattá tennénk.
A megismerés és a tudatosítás teremti meg életünkben azt a lehetőséget, hogy a rögzült mintáinkat felülírjuk és felelősséget vállalva önmagunkért, képességeinkért tudatosan éljük meg az életünk minden pillanatát.
Ez a mély önismereti munka hozzásegít bennünket a döntéseink meghozatalában, hogy életünk irányítását TUDATOSAN a kezünkbe vegyük.

Mátrix - "Az élet játéka" - "az ego hatalma"

Önismereti, önbizalom-erősítő társasjáték
Egy napos tanfolyam, melynek keretén belül egy mély fájdalomnak a feltárása több szinten történik. 
Csapdáink, hitrendszerek, amit "jogosnak" tartunk és tudattalanul is vezérelnek bennünket az életünkben.
Ösztönös és tudatos tetteink
Felismerések és elengedés
A belső gyógyító
Új minták tudatos választása
Bizalom
Béke rózsája:
"El tudom fogadni ebben a gyönyörű világban az élet szépségét, és rá is tudok hangolódni, képes vagyok összhangba kerülni vele. Megengedem magamnak, hogy belém ivódjon ez a szépség és azzá váljon minden viszonyomban. Úgy adom, ahogy kapom, az ajándék legteljesebb elfogadásával."Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon fel: Bányai Edit 06 30 295 7727 vagy küldjön e-mailt: edit.banyai@esp90.hu