Harmónia-Egység Stúdió

A HÉT GONDOLATA:

"Semmi sem nehéz annak, aki szeret."

Chiaravallei Szent Bernát

FAT akkreditációs szám: AL 1732 - Nyilvántartási (OKÉV) szám: 01-0531-06

Az Etherikos Gyógyítási Folyamat (The Etherikos Resilience Process™  - E.R.P.)   Az Etherikos szó ősi görög eredetű, jelentése: az életet irányító finom energia.
Hippokrates görög gyógyító írásaiban éppúgy, mint a modern, tudományos, az összes életformát irányító és fenntartó bioenergiára irányuló kutatásokban azt találjuk, hogy az energia és a gyógyítás együtt jár szellemünk, elménk, érzelmeink és testünk gyógyításával.
A gyógyulás csak az életenergia testünkön keresztül lehetséges. A csakráinkon, testünk „energiakapuin” keresztül kapcsolatban vagyunk az egész lényünkkel. A gyógyulás csakráink aktiválásával, tisztításával és kiegyensúlyozásával válik teljessé. E tudás alapja a Daskalosi tanítás.
Az Etherikos Központban (Atlanta, USA) Dr. Nick Demetry vezetésével kidolgozásra került egy olyan módszer, amely integrálja a spirituális gyógyítást a hagyományos pszichoterápiával. Ez a módszer az Etherikos Gyógyítási Folyamat™ elnevezést kapta.   Az Etherikos Gyógyítási Folyamatban (The Etherikos Resilience Process™  - E.R.P.) a gyógyítás hét alaplépésből áll:- A terapeuta meditatív tudatállapotba segíti a páciensét.

- A terapeuta lokalizálja azt a csakrát, amely összefüggésben áll az érintett témával.

- A terapeuta és a páciens feltárják az érzelmi védekezés folyamatát.

- A terapeuta és a páciens felgöngyölítik azt a történetet, amely létrehozta a védekezési mechanizmust.

- A terapeuta és a páciens felfedezik azt a hibás (önkorlátozó) elementált, amely összefüggésben áll az érzelmi védekezési mechanizmussal.

- A terapeuta és a páciens elvégzik a megértés, megbocsátás és megadás folyamatát.

- A terapeuta pozitív megerősítéseket mond a páciensnek, aki ezeket elismétli.Az Etherikos Gyógyítási Folyamat™ terapeutája és a páciens között olyan mély kapcsolat alakul ki, melyben a terapeuta folyamatosan érzékeli a páciens energiamezejében létrejövő változásokat és finom mozgásokat. A terápiás kezelések során a páciens, mély meditatív tudatállapotba jut el. Feltárva a rögzült elementálokat létrejöhet a teljes gyógyulás. Az elementálok negatív gondolatminták, amik úgy „működnek” mint a paraziták, hogy „életben maradjanak” belőlünk táplálkoznak. A táplálékuk pedig a mi életerő-energiánk. A csakráinkban rögzülnek, és kedvezőtlenül befolyásolnak bennünket az életünkben. Meghatározzák a gondolati világunkat, elménket, érzelmeinket, és végül a fizikai testünk állapotát. Minél mélyebb a fájdalom a fizikai testben annál inkább megjelenik a betegség.
A testünkben található hét fő energiaközpont, vagyis csakra (szanszkrit szó, jelentése: energiakerék) a fejlődés különböző szakaszaiban aktiválódik a születésünktől kezdődően. A csakraközpontok energetikai-hidat képeznek, hogy az életenergia szabadon áramolhasson a szellemünk, elménk, érzelmeink és fizikai testünk között.
A terápia eredménye, hogy megtisztulunk ezektől az ‘energiaparazitáktól’, a szervezet öngyógyító mechanizmusa beindul és életenergiánk harmóniában áramlik a testünkben, így ismét megélhetjük az egészséget, vidámságot, boldogságot, és a szeretetet az életünkben.- Belsőgyermek gyógyítása:Mindenkiben él egy gyermek, a legkülönfélébb fájó emlékekkel, sérelmekkel. Megkeressük, és a fájdalmait beazonosítjuk, feltárjuk a sérüléseit és meggyógyítjuk, ezzel felszabadítjuk a rögzült gátakat, így lehetőség nyílik az új választásra, ami pozitívan hat ki a jelen életünkre.
3 napos tanfolyam, amelynek célja: a bennünk élő sérült, kicsi lány v. fiúgyermek megkeresése. Bánatának, dühének, félelmének vagy bármely negatív rossz érzésének, és ezek eredetének a felkutatása és gyógyítása relaxációs és meditációs technikával. Sejtjeinkben kódolt programjaink átalakulhatnak.
A sérült Belső-gyermek életünk legmeghatározóbb szereplője, a múltban átélt fájdalmai irányítják jelenbeli döntéseinket. Ismerős-e számodra az a szituáció, amikor felnőtt emberként, egy fontos helyzetben a benned élő 5 éves, sértett, szomorú, dühös, félős, szégyenlős, bánatos, stb. gyermek reagál? Ki vagy mi mozgat bennünket ilyenkor? És milyen módon? Hogyan válhatnánk felelősségteljes, egész-séges emberré, akit őszinte, igaz érzései vezetnek?

 

 

A lélek utazása - Előző életek oldása:


Múlt Életek – azoknak a problémáinknak a feltárása és gyógyítása, amelyek a múlt életeinkben gyökereznek. 2 napos tanfolyam a létről, az életről és az élt „értelméről”.

Tartalomból
            •Miért születünk? Mi a reinkarnáció?
            •Mi a Föld számunkra? 
            •Mikor szükséges az inkarnációs életek feltárása?
            •Tudatállapotok.
            •Karma = a "játék" szabályai, leckéink.
            •Univerzális törvények 
            •Létsíkok 
            •Az ősi aranykulcs
            •Terápiás regressziós utazás
            •Hét cél, hogy még éberebbek legyünk.
            •Változás kora - Jelen kor történései
            •Megbocsátás, tisztelet, felelősség vállalás
            •Meditációk, gyakorlatok, technikák.


- Bűntudat oldása:


Az emberiség legmélyebb fájdalma a bűntudat, vagy ahogy sokan mondják a „lelkiismeret furdalás”. Áldozat és agresszor szerepének a feltárása.
Azoknak a fájdalmaknak a gyógyítása, amelyek a kiúttalanságot éreztetik velünk. Bármennyire is igyekszünk azokat megoldani, ezek mögött mély bűntudat található.
Pl.: „Nem mondhatom ki azt, amit gondolok, mert akkor nem fog szeretni, és ha nem szeretnek, akkor az a legnagyobb fájdalom számomra. Inkább hagyom.”
És így leszünk önmagunk áldozatai, ezt úgy nevezik, hogy önszabotázs. Az áldozat a következő helyzetben ezt a fájdalmat elkerülendő az agresszor szerepszemélyiségét választja megoldásként. A következő lépcső pedig a lelkiismeret furdalás, ami az „ördögi” kört bezárja.


Segítségül hívunk magasabb rezgésű éteri finomenergiákat is, hogy a folyamat során érzelmileg felnőtté válhassunk és elindulhasson az öngyógyulás, valamint önmagunk szeretet teli elfogadása. Lehetőség nyílik arra, hogy a Belső Fény - Gyermeken keresztül kapcsolódhassunk Igaz Valónkhoz, Lelkünkhöz.

Várom jelentkezését, hogy segíthessek Önnek, hogy tudjon változni egy teljesebb és kiegyensúlyozottabb élethez.Az elszakíthatatlan Univerzális kapcsolat - Csakrák


Meditációs tanfolyam sorozat 7×1 nap


A test irányító mechanizmusa az endokrin rendszer. A belső elválasztású mirigyeket foglalja magába. Kémiailag „kódolt” üzeneteket közvetítenek a szervezetnek. Feladata a vegetatív idegrendszerrel együtt, hogy beállítsa a hormonkiválasztásnak azt a szintjét, amely az egészség fenntartásához elengedhetetlen. A belső elválasztású mirigyek a test energetikai rendszeréhez kapcsolódnak és különböző időben aktiválódnak. Testen belül 7 csakra van. Ezek energetikai központok. Az ember energetikai „köldökzsinórja”, mely láthatatlanul összeköti az Univerzummal. A személyiségünk fejlődése során ez a kapcsolat sok területen sérülést szenvedett. Feladatunk, hogy az energetikai kapcsolatot – hidat –újra átjárhatóvá tegyük, hogy az életenergia szabadon áramolhasson a szellemünk, elménk, érzelmeink és fizikai testünk között.

 Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon fel: Bányai Edit 06 30 295 7727 vagy küldjön e-mailt: edit.banyai@esp90.hu