Harmónia-Egység Stúdió

A HÉT GONDOLATA:

"Semmi sem nehéz annak, aki szeret."

Chiaravallei Szent Bernát

FAT akkreditációs szám: AL 1732 - Nyilvántartási (OKÉV) szám: 01-0531-06

 A Three In One Concepts Etikai KódexeA Three in One Concepts képviselőjeként elfogadom és betartom a jelen oldalakon leírt etikai elveket. Akár mint Consultant Facilitator, akár mint Instructor, akár mint Specialized Trainer vagy Faculty Member veszek részt a munkában, tiszteletben tartom, képviselem és terjesztem ezeket az elveket minden nyilvános előadáson, tanfolyamon és magánoldáson. Tudatában vagyok, hogy munkánk nem a függőségre, hanem a képességek kibontakoztatásának és a megértésnek az elősegítésére törekszik, mivel a Three in One Concepts a következő etikai elveken alapszik:


TISZTELETBEN TARTJUK AZ EGYÉN VÁLASZTÁSÁNAK SZABADSÁGÁT
TISZTELJÜK AZ EMBERI MÉLTÓSÁGOT
TISZTELETBEN TARTJUK AZ ETIKUS EGYÜTTMŰKÖDÉST
TISZTELETBEN TARTJUK AZ EGYÉN INTEGRITÁSÁT ÉS ENNEK A MUNKÁNAK AZ INTEGRITÁSÁT
TISZTELETBEN TARTJUK AZ ÖNMAGUNK ÉS AZ EGÉSZ SZÁMÁRA LEGFŐBB JÓTVallom, hogy mi magunk vagyunk a saját személyes választásunk egyetlen érvényes forrása, és senki sem teheti meg mások helyett azok választásait.
Elfogadom, hogy minden oktató szabad választása szerint taníthat bárhol a világon.
Elfogadom, hogy szaktrénerként vagy facultyként, haladó tanfolyamokat csak a Three in One Concepts által feljogosított területi szponzorok egyetértésével tanítom.


Elfogadom és tiszteletben tartom, hogy a Three in One Concepts nem határozza meg, vagy korlátozza semmilyen módon az oktatók szabadságát az oktatás helyének megválasztásában. 

Elfogadom, hogy ez a munka oktatás, nem terápia. Elfogadom, hogy bizonyos ügyekhez kapcsolódó negatív érzelmi stresszt oldunk, és ennek megfelelően dolgozom. Nem dolgozunk fizikai tünetekkel, nem állítunk fel diagnózist és nem írunk elő semmit.
A tesztelés és a munka során az etikai elveket betartom. A saját szándékaimat és feltevéseimet nem vetítem ki a hozzám fordulókra.
 


 
Mint a Three in One Concepts képviselője a ONE BRAIN rendszert világosan és tisztán megtartom. Felelősségem tudatában megbecsülöm, és tiszteletben tartom azt a kiváltságot, hogy a Three in One Concepts-t képviselhetem, és feltett szándékom, hogy ezt az ajándékot megosszam másokkal, etikusan, szívből jövően, egységben, bizalomra méltóan, méltósággal, tisztelettel és igaz módon.
Minden konzultációval és tanfolyammal, amin részt veszek, az a célt kívánom szolgálni, hogy elősegítsem a kommunikáció, az egyensúly, az együttérzés, a megértés és az empátia megteremtését minden emberi lény között.
 

 

 

 A fentiek elfogadását aláírásommal igazolom:

 Dátum:……………………………………..      

………………………………………..

 aláírás

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon fel: Bányai Edit 06 30 295 7727 vagy küldjön e-mailt: edit.banyai@esp90.hu